Päädyttyäsi tavalla tai toisella valokuvausaiheiselle sivustollemme, palat varmasti halusta tietää vähän lisää siitä, mitä kaikkea voit sivustoltamme oikeastaan löytää ja ketkä ovat tämän sivuston takana. Juuri siksi olemmekin halunneet omistaa pienen osion tältä sivustolta meille: tämän sivuston tekijöille. Uskomme, että esittäytymällä saamme samalla lukijoillemme aikaan turvallisemman olon artikkeliemme lukemiseen. Jos siis haluat lukea lisää siitä, keitä me olemme ja mistä kaikesta me tällä sivustolla mielenkiintoisissa artikkeleissamme kirjoitamme, lukaise tämä osio läpi, ja saat hetkessä hyvää lisätietoa niin meistä, tietoperistämme kuin artikkelien kirjoituismetodeistakin. Tässä vaiheessa haluamme kuitenkin toivottaa lukijamme vielä kertaalleen lämpimästi tervetulleeksi pienelle sivustollemme ja kiittää siitä, että tuet meitä lukemalla!

Monipuolisesti aiheita laidasta laitaan

Olemme halunneet tehdä sivustostamme sellaisen, että jokainen löytää täältä itselleen jotakin mielenkiintoista luettavaa. Siksi olemmekin pyrkineet koostamaan artikkelit niin, ettei niissä ole turhaa ja tylsää toistoa, vaan että ne kattavat monenlaisia aiheita eri aihepiireistä. Sen sijaan että olisimme kirjoittaneet artikkelimme yksinkertaisesti vain yhdelle kohderyhmälle, olemme halunneet tehdä niistä mahdollisimman universaaleja niin, että monenlaiset valokuvauksesta kiinnostuneet ja siihen liittyvät tahot voivat nauttia niistä.

Monet sivustot kirjoittavat valokuvausartikkelinsa ainoastaan valokuvaajille, mutta me tiedämme, että valokuvaukseen liittyvät monet muutkin. Valokuvaajien lisäksi valokuvaukseen liittyvät valokuvaajaharrastajat, valokuvauksesta haaveilevat, valokuvauksen assistentit, kuvankäsittelijät, taittajat, elektroniikkaliikkeen myyjät sekä tietenkin myös valokuvamallit. Jokainen näistä kohderyhmistä tarvitsee aiheesta hieman erilaista ja eri tyyppistä tietoa, ja olemme pyrkineet ottamaan jokaisen henkilökohtaisia tarpeita huomioon artikkeleita koostaessamme ja kirjoittaessamme.

Lopputuloksena olemme onnistuneet luomaan sivustostamme ja sen artikkeleista ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka miellyttää ja hyödyttää jokaista lukijaa. Olemme onnistuneet kovalla työllä ja ammattitaidolla luomaan artikkeleita, joissa yhdistyy jokaisen kohderyhmämme ihmisen tarpeet jokaisen artikkelin sisällä ainutlaatuisella tavalla. Ei ole helppoa saada jokaisen artikkelin sisään sisällytettyä tietoa, joka miellyttää koko lukijakuntaa yhdenvertaisesti, mutta ammattimainen tiimimme on onnistunut tehtävässä erinomaisen hyvin. Lue vaikka artikkelimme itse ja huomaat, kuinka sinäkin löydät niistä itseäsi hyödyttäviä tietoja, olit sitten kuvaaja, amatööri, kuvankäsittelijä, assistentti tai malli.

Keitä me olemme

Nyt kun tämä artikkeli on päässyt jo näin pitkälle, palat varmaan halusta tietää lisää identiteetistämme. Tässä kappaleessa pääsemme paremmin juurikin tähän asiaan. Heti tässä vaiheessa haluamme kuitenkin suoraan sanoa, että emme tule paljastamaan itsestämme kovinkaan paljon tietoja, sillä tämän sivuston avulla emme hae itsellemme julkisuutta tai huomiota, vaan motiivinamme on puhtaasti sivistää, opettaa ja oppia. Sen verran voimme kuitenkin itsestämme kertoa, että tämän sivuston takana ei ole vain yksi henkilö, vaan ryhmä alan ammattilaisia eri toimialoilta. Artikkeleita on ollut kokoamassa yhteistyössä ammattivalokuvaajia, harrastajia, kuvankäsittelijöitä ja malleja ja jokaisen ryhmän mielipiteitä on kuunneltu ja ammennettu artikkeleihin mahdollisimman laajan ja tasapainoisen kokonaisuuden luomiseksi.

Lisää ideoita? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tämän osion lopuksi haluaisimme vielä muistuttaa yhdestä asiasta: tämän sivuston tarkoituksena ei suinkaan ole tarkoitus olla yksinpuhelua, vaan me haluamme kuulla myös rakkaiden lukijoidemme mielipiteitä asioihin. Jos sinulle siis artikkeleita lukiessasi tulee mieleen jotakin lisättävää, kysyttävää tai mitä tahansa muuta, voit aina ottaa meihin yhteyttä! Me olemme aina valmiita keskustelemaan ja oppimaan itsekin jotakin uutta. Rohkaisemmekin siis ottamaan rohkeasti meihin yhteyttä ja keskustelemaan, sillä et menetä siinä mitään ja parhaassa tapauksessa opit ehkä itsekin jotakin uutta. Ennen sitä voit kuitenkin suunnata lukemaan tämän sivuston artikkelit kertaalleen läpi ja oppimaan niistä jotakin aivan uutta. Ei siis muuta kuin lukemaan!