Tervetuloa etusivulle!

Oletko aktiivinen valokuvauksen harrastaja tai jopa ammattilainen, tai ehkäpä kameran edessä paljon töitä tekevä ammatti- tai harrastelijamalli, tai ehkäpä ihan vain muuten vaan kameroista ja valokuvauksesta kiinnostunut tyyppi? Mikä tahansa edellä mainituista seikoista sinuun päteekään, olet taatusti tullut juuri oikeaan paikkaan. Tämä sivusto on nimittäin perustettu kaikille meille, jotka rakastamme kameraa ja valokuvausta ja haluamme oppia aiheesta vielä jotakin lisää.

Niin, kuten sanottu, aina voi oppia vähän lisää. Vaikka olisit jo vuosikymmeniä alalla ollut konkari, et välttämättä tiedä jotakin sellaista, mikä nuoremmalle aloittelijalle on aivan päivän selvää. Valokuvas on ala, joka kehittyy jatkuvasti muun muassa tekniikan uusien mullistusten mukana. Siksi on tärkeää muistaa, että me kaikki olemme samassa kelkassa. Sen sijaan että pitäisit tietosi vain itselläsi ja halveksisit kilpailijoitasi, auttakaamme toinen toistamme kehittymään entistäkin paremmiksi ja saamaan yhdessä aikaan jotakin kaunista ja hyvää.

Mielenkiintoisia artikkeleita jokaiselle valokuvauksen ystävälle

Tämän sivun artikkeleihin olemme koonneet paljon sellaista mielenkiintoista tietoa, jonka koemme olevan sinulle hyödyksi. Olemme haastatelleet artikkeleita varten lukuisia alan ammattilaisia ja kysyneet heiltä heidän parhaista vinkeistään, jotka heidän mielestään olisi hyvä jakaa lukijoillemme. Artikkelit on tehty mahdollisimman informatiivisiksi ja monimuotoisiksi niin, että aivan jokaiselle löytyy sivustomme artikkeleista jotakin mieluisaa luettavaa ja varmasti myöskin joitakin uusia oivalluksia.

Aihepiirejä laidasta laitaan

Jotta jokaiselle löytyy varmasti artikkeleidemme joukosta jotakin kivaa luettavaa, olemme yrittäneet kirjoittaa artikkeleita mahdollisimman laajalti eri aiheista. Löydät artikkeleita muun muassa yleisesti valokuvauksesta sekä vinkeistä siihen, kuinka sinäkin voit kehittyä paremmaksi valokuvaajaksi. Emme tietenkään tässäkään unohda kameran toisellakaan puolella pyöriviä, vaan upotamme artikkeleiden sekaan myös vinkkejä siihen, kuinka tulla paremmaksi malliksi ja kuinka saada aikaan parempia kuvia. Tämän lisäksi olemme halunneet kertoa myös hieman lisää muun muassa valokuvauskilpailuista, joissa voit voittaa suuriakin summia rahaa töilläsi. Annamme vinkkejä siihen, kuinka saada kuvista mahdollisimman korkealaatuisia ja näyttäviä sekä siihen, kuinka sinäkin voit perustaa oman valokuvanäyttelyn! Kaikkeen tähän ja moneen muuhun saat vinkkejä ja neuvoja lukemalla tämän sivuston artikkelit.